Hlavní obsah

Pusťte se do rekonstrukce s Expres půjčkou

Novinky, GE Money, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S financováním přestavby bytu, rekonstrukce koupelny nebo výměny oken vám pomůže Expres půjčka od GE Money Bank, která se flexibilně přizpůsobí přesně vašim potřebám. Stačí si při sjednání půjčky do konce roku vybrat jednu ze tří výhod. Potřebných 30 až 600 tisíc korun pak můžete mít na účtu do 5 minut od podpisu smlouvy.

Článek

Chystáte se na dlouho odkládanou rekonstrukci nevyhovujících prostor vašeho bytu? Potřebujete vyměnit domácí spotřebiče, které už pomalu dosluhují? Nebo jste se rozhodli, že letos už konečně vyměníte nemoderní a opotřebovaný nábytek, který jste jako svatební dar dostali už před dvaceti lety?

Potřebné výlohy vám pomůže pokrýt Expres půjčka od GE Money Bank, která vám nyní díky výběru tří výhod poskytuje ještě větší flexibilitu splácení. Hodilo by se vám poskytnutí půjčky a předčasné splacení zdarma nebo zaplacení jedné splátky bankou či raději odklad splátek o 3 měsíce? Vyberte si a ušetříte tak až několik tisíc korun.

Sjednání Expres půjčky je jednoduché. Stačí předložit běžné doklady totožnosti, potvrzení o příjmu a doklad pro ověření adresy. Pro získání půjčky nepotřebujete ručitele ani složitě dokládat své záměry. Do 5 minut od podpisu smlouvy máte peníze na účtu. Výši splátky si můžete zvolit dle svých potřeb a dobu splácení rozložit až na 96 měsíců. Celou půjčku nebo jen její část pak můžete kdykoli předčasně splatit. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění schopnosti splácet pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí.

Zda a v jaké výši můžete půjčku od banky získat, si ověřte na internetových stránkách www.exprespujcka.cz či na lince 800 800 333.

Výběr článků

Načítám