Hlavní obsah

71 % českých řidičů ušetří

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každý člověk se bojí změny. A co teprve, když se ta změna týká našeho čtyřkolového přítele. Pokud ale získáte skvělé podmínky za výhodnější cenu, než platíte dosud, není co řešit.

Článek

Vyrazit na prázdninové výlety do všech koutů naší vlasti. Ráno se svobodně rozhodnout a vydat se s celou rodinou bez ohledu na jízdní řády, kam vás napadne. „Tuhle svobodu mi dává naše auto“, spokojeně se usmívá mladá maminka Lenka a jedním dechem dodává: „Cestování s našima klukama a všemi věcmi, které potřebují, si jinak než autem nedovedu představit. Kdo má doma dva malé raubíře jako my, ví, o čem mluvím.“

Lenka je sebevědomá moderní žena, která rozumí rodinným financím a nerada mění zaběhnuté věci, které fungují. „Manžel si mě proto často dobírá,“ usmívá se Lenka. Nedávno vyrazila s kamarády a jejich dětmi na dětské hřiště. Probírali novinky a kamarádi si pochvalovali, jak se jim teď vyplatila změna pojišťovny a ještě mají 2 měsíce povinného ručení zdarma. „Říkali, že přejít k DIRECT Pojišťovně je jednoduché. Prý navíc podle nějakého nezávislého průzkumu změnou pojišťovny ušetří 71 % řidičů.“ Lenka stejně nebyla hned přesvědčená. „To víte, bála jsem, aby s tím nebylo moc papírování, a kvůli dětem se mi po pojišťovnách taky běhat nechce,“ říká Lenka. Na druhou stranu pořád přemýšlí, jak ušetřit nějakou korunu do rodinného rozpočtu. Když si ale na webových stránkách DIRECTu spočítala, kolik na povinném ručení ušetří, i poslední obavy ze změny pojišťovny se rozplynuly. Kamarádi měli pravdu. Přejít k DIRECTu je vážně snadné. „Prostě jsem jen postupovala podle kompletního návodu na jejich webovkách a vše ostatní zařídili oni,“ říká spokojeně Lenka a dodává: „Navíc jsem k dobré ceně získala i další výhody – když by mi auto někdo naboural, nemusím nic řešit a vše za mě vyřídí DIRECT.“

Lenčin motorový miláček má teď skvělou pojistku a ještě zbude třeba na benzín na další výlety s rodinou. Navíc manželovi dokázala, jak umí šetřit a zvládne hravě změnit třeba i pojišťovnu.

Výběr článků

Načítám