Hlavní obsah

Nákup kuchyně se spotřebiči před zvýšením DPH? Vybírejte pečlivě!

Novinky, ELMAX STORE a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uvažujete o nákupu kuchyně se spotřebiči ještě před zvýšením DPH? Poradíme vám jak nekoupit zbytečně drahou nebo nekvalitní. V síti kuchyňských a interiérových studií HANÁK lze pořídit kvalitní kuchyně ACTIVE a spotřebiče Brandt za dostupné ceny.

Článek

Avizované zvýšení DPH je za dveřmi a jednou z položek, kterou již nepořídíte ve snížené sazbě DPH je kuchyňský nábytek včetně spotřebičů. Pokud plánujete pořízení kuchyně ještě letos, máme pro vás dobrou radu jak ji nekoupit zbytečně drahou nebo nekvalitní. Jednou z možností je návštěva některého z 50 kuchyňských a interiérových studií HANÁK v rámci ČR, která nabízí komplexní služby v oblasti vybavení domácnosti nábytkem.

V expozicích těchto interiérových studiích je také široká nabídka ekonomických kuchyní, obývacích pokojů a ložnic značky ACTIVE, které vyrábí společnost HANÁK NÁBYTEK, a.s. Ceny funkčních kuchyní ACTIVE (bez spotřebičů) začínají již na 28.000,- Kč s DPH, při zachování nejvyšší české kvality výrobku a nejmodernějšího designu. Do kuchyní ACTIVE doporučuje společnost HANÁK spotřebiče francouzské značky Brandt, které vynikají praktickým provedením, kvalitním dílenským zpracováním, čtyřletou zárukou a překvapivě nízkou cenou.Například indukční varnou desku Brandt TI112B s 10 bezpečnostními prvky zde pořídíte již za 11.900,- Kč s DPH a troubu Brandt FP1062X s pyrolitickým čištěním již za 16.990,- Kč s DPH. Zakoupením kuchyní ACTIVE se spotřebiči Brandt získáte za vynikající cenu, výrobky nejvyšší kvality.

Výběr článků

Načítám