Hlavní obsah

Veletrh FOR FAMILY – vše pro celou rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Pražském veletržním areálu Letňany se od 31. března do 3. dubna 2011 uskuteční soubor veletrhů pro rodinu a volný čas FOR FAMILY, v jehož rámci budou probíhat tradiční veletrhy FOR TRAVEL, FOR KIDS, FOR SENIOR a první ročník veletrhu FOR PETS.

Článek

Již počtvrté otevře příznivcům cestování brány veletrh cestovního ruchu FOR TRAVEL (http://www.for-travel.cz), který bude už od prvního dne přístupný veřejnosti. Letos nabídne řadu zajímavostí jak v expozicích, tak i v rámci doprovodného programu. Představí se zde více jak 90 cestovních kanceláří a agentur, které budou prezentovat nejen klasické a poznávací pobyty, ale i sportovní, lázeňské, wellness a relaxační pobyty v tuzemsku i zahraničí.  Kromě českých a dalších evropských cestovních kanceláří se představí země jako Čína, Malta, Dominikánská republika, Etiopie i Keňa.

Dále můžete navštívit veletrh FOR KIDS – 7. ročník představí potřeby a vybavení pro děti, FOR SENIOR - 5. ročník tohoto veletrhu nabídne tipy pro plnohodnotný aktivní život seniorů a nově soubor veletrhů doplní FOR PETS – 1. ročník veletrhu chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky.

Cestovatelský festival

Tradiční Cestovatelský festival, který letos připraví společnost Eurolines, nabídne mnoho zajímavých projekcí z blízkých i dalekých zemí, ukázky a ochutnávky jídel z různých destinací, exhibici nejvíce sexy tanců světa, atraktivní cestovatelské přednášky i soutěže o jízdenky po Evropě.

Po celou dobu veletrhu bude probíhat program připravený Asociací cestovních kanceláří České republiky, při kterém vám dají nahlédnout do kultur různých destinací.

Bezpečné cestování

O bezpečném cestování se dozvíte v rámci přednášek i praktických ukázek, které připraví Promotým Praha se svými partnery.  Návštěvníci si budou moci například na simulátoru autonehody ověřit nutnost používání bezpečnostních pásů nebo si nechat zkontrolovat technický stav vozidla a stav povinné výbavy.

Pro návštěvníky je samozřejmě připravena soutěž o plnohodnotné ceny.

Výběr článků

Načítám