Hlavní obsah

Hubneme se spodním prádlem do plavek

Novinky, TIMO s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se blíží a s ním se zkracuje čas, kdy musíme odstranit faldíčky na našem těle. Je zde pro nás TIMO, jež přišlo na trh s limitovanou nabídkou. Představujeme speciální spodní prádlo REVOLUTIONAL SLIM.

Článek

Jedná se o pohodlné a prodyšné spodní prádlo firmy TIMO, které díky microkapslím vpletených do materiálu zeštíhluje postavu a aktivně bojuje proti „pomerančové kůži“. Toto převratné spodní prádlo REVOLUTIONAL SLIM pomáhá zvyšovat efektivitu cvičení a sportovních výkonů, jež si na sobě mohla vyzkoušet i modelka Adéla Vartová.

Spodní prádlo a jeho materiál je dermatologicky testován v Bio Basic institutu v Miláně. Zde testy jednoznačně prokázaly za dva měsíce pouhým nošením zhubnutí o 2,5 cm, redukci celulitidy, snížení množství zadržované vody v těle a celkové zpevnění postavy.

V dubnu na trhu firma TIMO představí kolekci plavky 2011, které speciálně pro tuto příležitost nafotila modelka Kristína Lebedová, jež stála před objektivem známého fotografa Jaroslava Šimandla.

Firma Timo tuto kolekci předvedla poprvé pro německý trh, kde sklidila obrovský úspěch. Celá kolekce plavky 2011 je prezentována na stránkách www.timo.cz. Od 1. 4. také spouštíme nové internetové stránky. Těšte se!

Výběr článků

Načítám