Průmyslově vyrobená bílá mouka je zbavena téměř veškeré vlákniny. Spolu s vlákninou z ní odejde většina vitamínů, bílkovin a minerálů. Čerstvě semletá mouka na domácím kamenném mlýnku uchovává všechny cenné látky obsažené ve vnější vrstvě zrna.


Kamenné mlýnky Waldner Biotech

FOTO: ATRANET INTERNATIONAL a.s.


Lidé s alergií na lepek ocení u domácího mlýnku na obilí dokonalou kontrolu vstupní suroviny. Mohou si být jisti, že příslušný druh obilí není smíchán se žádným jiným. Snadno si doma vyrobí bezlepkovou mouku z rýže, pohanky nebo cizrny.

Kvalitní domácí celozrnnou nebo bezlepkovou mouku připravíte nejlépe se speciálním mlýnkem na obilniny. Ten správný poznáte podle toho, že mele stejně jako jeho nejstarší tradiční předchůdce otáčejícími se mlýnskými kameny.

Produkty značky Waldner Biotech ctí ty nejstarší osvědčené technologie a proti konkurenci mají několik výhod. Jsou vybaveny většími mlýnskými kameny, mají silnější motory a kvalitní konstrukci z masivního dřeva. Seznamte se s celou nabídkou na www.atranet.cz a vyzkoušejte si ten rozdíl!