Hlavní obsah

Tajemství alpských celebrit odhaleno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alpské pastvy s kravičkami – to je obraz, který všichni dobře známe. Ale poslední dobou se děje něco nestandardního – kravičky si chrání své soukromí a maskují se. Proč? Díky skvělému mléku, které dávají do Milka čokolády se z nich staly celebrity.

Článek

Ano je to tak – kravičky, díky jejichž mléku je Milka tak jemná a oblíbená, musí čelit návalu fanoušků a novinářů. To víte – celebrity! Nutno dodat, že naše hvězdy si popularitu zaslouží, ale to víte, člověk potažmo kravička si zaslouží trochu klidu. Touha po soukromí je tím pravým důvodem, proč se kravičky začaly maskovat a převlékat. Takže se nedivte, pokud na alpské pastvině potkáte podezřele velkou kachnu nebo chodící stoh slámy.

Chcete se s alpskými celebritami seznámit blíž? Kupte si limitovanou edici čokolád Milka s příchutěmi Mléko, Mléčný krémí kuličky nebo Mléčný krém&Čokoládové keksíky a tři z našich alpských celebrity najdete na obalu. Dámy a pánové – Frida, Resi a Lisl přicházejí!

Více informací a zábavy naleznete na www.milkakravicky.cz. Tak neváhejte a pusťte se do odhalování tajemství alpských celebrit, které unikají popularitě, aby mohly v klidu dávat to nejlepší mléko do Milka čokolády.

Výběr článků

Načítám