Hlavní obsah

Chytré řešení pro vaše peníze: běžné účty bez poplatků a investice on-line

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se říká, o peníze jde vždy až v první řadě. Zvlášť, když zjistíte, že vám zbytečně ubývají z účtu - a nezhodnocují se, jak byste si přáli. Přitom stačí málo a můžete vyřešit oba tyto problémy najednou.

Článek

V prvním kroku je třeba zbavit se zbytečných poplatků na běžném účtu. Opravdu musíte platit za každou transakci? Jistěže ne. Bezplatně a bez podmínek získáte u Fio nejen účet s internetbankingem, ale i všechny tuzemské platby. Dále je v nabídce spořicí účet či termínované vklady s úrokem až 3,2 % ročně.

Nestačí-li vám výnos na vkladech a chcete vzít zhodnocování peněz do vlastních rukou, můžete začít investovat do akcií. Princip je snadný a dávno neplatí, že potřebujete statisíce -minimální částka není stanovena. Na téměř 60 pobočkách zdarma získáte on-line přístup k akciím, ropě nebo zlatu - vypadá podobně jako internetbanking a má mnoho užitečných funkcí. K dispozici vám bude zpravodajství analytiků Fio včetně investičních doporučení a odborně vyškolení makléři na pobočkách.

Výběr článků

Načítám