Hlavní obsah

Jak prožít aktivní léto?

Novinky, Hero Czech, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme tu další parné dny. Vedra lákají sednout si do stínu a lenošit. To by však byla škoda – vydejte se do přírody a užijte si aktivní léto s Corny. S našimi tipy se nemůžete splést. Vybere si každý, vyzkoušeli jsme spoustu míst, aktivit i sportů!

Článek

Proč jezdit k moři, když i v Čechách a na Moravě je spousta krásných lokací, kde si aktivně odpočinete. A je jich tolik, že není snadné se v nich vyznat. Obzvlášť, když jsme přidali i některá místa na Slovensku. Přece jen je to kousek a domluvíme se tam skoro jako doma.

Corny Linea přichází s tipy, jak co nejlépe prožít aktivní léto. Vybere si každý. V sérii videí Katka provede po zajímavých lokalitách. Ukáže vám, kde se jezdí nejlíp na in-linech. Prozradí, jak a kde si užít beach volejbalu. Jestli rádi chytáte bronz, svěří se vám s tajnými tipy na nejlepší pláže.

Pokud jste stále v pohybu, přijdou vám vhod informace o křišťálových vodách, kde se osvěžíte a skvěle si zaplavete. Pro chodce a běžce máme tipy na dlouhé treky po českých horách. Na své si přijdou i ti, co milují jízdu na kole. Pokud se lépe cítíte v sedle, poradíme vám, kde najít kouzelný ranč s koňmi uprostřed přírody. Kdo naopak raději hudbu a společnost, toho vyšleme na festival.

To vše najdete na www.aktivnileto.cz.

Výběr článků

Načítám