Hlavní obsah

LEGO Lights aneb jak je možné vidět rozzářené oči dětí!

Novinky, SmartLife s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden s 30% slevou! LEGO® lights spojují zábavu, oblíbený design hraček LEGO se zdrojem osvětlení, kdekoli potřebujete trochu světla navíc. LEGO lights přichází s širokou nabídkou velikostí, ze které si každý vybere pro sebe to nejlepší.

Článek

Blíží se doba dovolených, letních táborů a dalších výletů a tím nastává otázka, kde je zase baterka a jak ji nezapomenout. Příruční svítící LEGO klíčenka je sice maličká, ale pevně připnutá na klíčích nebo batohu má vždy své místo a díky dvěma výkonným LED diodám jasně osvětlí tmavou chodbu nebo klíčovou dírku. Pro zálesáky, pro čtení pod dekou nebo pro ty, kdo chtějí mít neustále volné ruce, doporučujeme LEGO čelovku. Svítícího LEGO panáčka lze použít přichyceného k pásce jako čelovku nebo samostatně připnutého pomocí klipsu na čemkoli, co zrovna najdete. Je to moderní handsfree světlo pro pobyt uvnitř i venku.

Rodinu LEGO LIGHTS dále rozšiřuje BATERKA, SVÍTILA a LEGO LIGHTS DYNAMO. Baterka jako jediná nesvítí nožičkami panáčka, ale svítí jí celé tělo a díky praktickému držáku se velmi snadno přenáší. A nakonec Dynamo. Je to jediný produkt LL, u kterého nemusíte vyměňovat baterie, obsahuje NiMH dobíjecí baterie a zabudovaný generátor – stačí otáčet rukou a pak se jen dívat, jak svítí.

Nejzajímavější funkcí LEGO svítící klíčenky, LEGO čelovky a LEGO dynamo svítilny je to, že světlo přichází (vyzařuje) z nohou panáčka LEGO. To otevírá mnoho možností pro nastavení úhlu svícení a přesné směrování na jednu širokou plochu nebo dvěma různými směry současně. Např. LEGO baterka může být nasměrována na pracovní plochu a do pokoje. Světlo klíčenky může směřovat do klíčové dírky a na cestu před vámi. Tradiční čelovky jsou omezeny jedním úzkým úhlem světla. LEGO čelovka vám nabízí širší světlo a může být nasměrována ke knize a osvětlovat pás vpředu.

Výběr článků

Načítám