Hlavní obsah

Kutilem on-line díky rozšířené realitě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Síť hobbymarketů OBI slaví 15 let fungování na českém trhu a u této příležitosti si pro své zákazníky OBI připravilo zábavnou aplikaci

Článek

Inovativní  aplikace pro kutily

Chcete-li se stát během několika vteřin kutilem ve vámi zvolené profesi, navštivte na webových stránkách www.obi15let.cz sekci „kutilem on-line“. Stačí zvolit jednu z nabízených postaviček a nahrát svůj obličej pomocí webkamery. Pomocí speciálního kódu a webové kamery, která bude kód a jeho pohyb snímat, budete hru ovládat. Jedná se o tzv. rozšířenou realitu, kdy již neovládáte hru jen myší a klávesnicí, ale přímo pohybem ruky.

Pokud nemáte kde vytisknout ovládací kód nebo nevlastníte počítač, ale přesto si chcete aplikaci s rozšířenou realitou vyzkoušet, nezoufejte. OBI chystá narozeninové roadshow, během které budou moci zákazníci v 19 městech České republiky navštívit narozeninový stan OBI vybudovaný na parkovišti u marketu. Konkrétní místa a termíny roadshow naleznete na www.obi15let.cz. Pro zákazníky zde bude přichystáno občerstvení. Děti si budou také moci nechat na tvář namalovat obrázek dle vlastního výběru nebo získat od kouzelníka balónkové zvířátko.

Výběr článků

Načítám