Hlavní obsah

Zastavte se s Miňonkami Mini a užijte si svých 5 miň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni víme, jak zákeřný dokáže být někdy pracovní stres. Začne se na nás valit i ze stran, kde bychom to vůbec nečekali. A to je přesně ten správný okamžik, kdy je třeba se zastavit a dopřát si alespoň malý relax.

Článek

Až se příště sejdete s kolegyněmi z práce během zasloužené chvíle oddechu v kuchyňce, nabídněte jim nové Miňonky Mini. Uvidíte, že malé elegantní kousky křupavé oplatky obalené v lahodné čokoládě zachutnají  vám i vašim kamarádkám. Soutěžte navíc od 19.5. do 19.6. s Miňonkami Mini o poukázky na nákupy do obchodů C Moda, s.r.o. Více na webu www.minonky.cz

Mlsání bez ztráty kytičky

Oblíbená značka čokoládových oplatek v dubnu letošního roku představila svěží novinku Miňonky Mini. Nové Miňonky Mini jsou malé elegantní kousky lahodné oplatky s ještě větší vrstvou čokolády, které se liší od své starší sestřičky v podobě klasických Miňonek také tím, že namísto klasických pěti čokoládových oplatek najdete v jednom balení mnohem víc kousků. Právě praktičnost balení ocení především představitelky něžného pohlaví. Na malých kouscích si totiž můžete smlsnout bez zbytečných drobků, a ani se vám neušpiní ruce, protože malé kousky se nemusí lámat. Miňonky Mini však nejsou jen sladkou pochoutkou do práce. Přijdou vám vhod i doma, třeba když se zrovna objeví nečekaná návštěva. Nové oplatky Miňonky Mini si také můžete pro případ nouze přibalit do kabelky a zpříjemnit si poté čekání v husté dopravě nebo na kamarádku.

Hořká, nebo mléčná?

Hořká i mléčná čokoláda mají své skalní příznivce. Může se stát, že i kdybyste si s kamarádkou rozuměly prakticky ve všem, u druhu čokolády se prostě neshodnete. Pokud jste milovnicí hořké čokolády a vaše kamarádka zase holduje mléčné, Miňonky Mini nezklamou ani jednu z vás. Můžete totiž společně mlsat jednu nebo rovnou obě nové příchutě – Miňonky Mini s hořkou čokoládou a Miňonky Mini s mléčnou čokoládou. Rozdělte se tedy se svou kamarádkou o 70g anebo si sama vychutnejte 30g balení, které má skutečně „mini“ formát.

Vyhrajte s Miňonkami nakupování zdarma v obchodech C Moda, s.r.o.

Nakupování alespoň na některé z nás působí jako naprosto spolehlivá relaxační terapie. Pokud ještě nevíte, kam zamířit za dalšími skvostnými úlovky, zbystřete. Od 19.5. do 19.6. si na webu www.minonky.cz můžete s Miňonkami zasoutěžit o dárkové karty na nákupy do obchodů C Moda s.r.o.. Během zábavné soutěže si nejen užijete svých „5miň“, odreagujete se, ale do hry můžete zapojit i své kamarádky, a společně tak zabodovat a prosoutěžit se až k nákupní jízdě.

Miňonky Mini  s hořkou čokoládou (30g / 70 g):  8,90 Kč / 19,90 Kč*

Miňonky Mini s mléčnou čokoládou (30g / 70 g):  8,90 Kč / 19,90 Kč*

*doporucena maloobchodní cena

Výběr článků

Načítám