Hlavní obsah

S IKEA jsou změny snadné

Novinky, IKEA Česká republika, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavním letošním tématem v IKEA je „Snadná proměna domova“. A právě teď je ten nejlepší čas na jarní proměnu kuchyně.

Článek

Kuchyně je nejen místem, kde se vaří, ale i srdcem domova, v němž mnoho rodin tráví většinu svého času. A právě jaro je období, kdy nejvíce lidí vylepšuje či obměňuje své kuchyně. Vtisknout kuchyni svěží vzhled neznamená, že musíte plánovat a realizovat velké změny. Malá vylepšení, jako jsou nové doplňky či nová sada nádobí, mohou znamenat velkou proměnu za málo peněz.

Hledáte-li inspiraci, navštivte webovou stránku společnosti IKEA věnovanou speciálně kuchyním www.ikea.cz/vysnenakuchyne. Najdete zde mnoho nápadů a tipů včetně jednoduchého plánovacího programu, který vám pomůže vaši novou kuchyni naplánovat krok za krokem.

IKEA pro vás připravila speciální překvapení. Za každých 10 000 Kč, které utratíte za kuchyni, získáte dárkový šek ve výši 1 000 Kč jako slevu na další nákup. Členové IKEA FAMILY mají navíc při nákupu kuchyně za více než 30 000 kč dopravu do vzdálenosti 100 km zdarma. Akce platí od 22. dubna do  23. června 2010.

Výběr článků

Načítám