Hlavní obsah

Střechy a okapy – výhodné ceny nemusí vydržet dlouho!

Novinky, SATJAM, s. r. o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná jste rekonstrukci střechy plánovali už dříve, možná vás přesvědčila letošní zima. Chcete při stavbě střechy ušetřit a přitom neslevit ze svých nároků na kvalitu, servis a záruku? Vyberete si ze široké nabídky lehkých ocelových střešních krytin.

Článek

Těžká zima i pozvolna končící ekonomická krize mají vliv na to, že letošní střechařská sezóna bude vydařenější než loňská. S rostoucím počtem objednávek nových střech ale bohužel rostou i ceny vstupních materiálů, které dříve či později výrobci promítnou do cen svých výrobků. Některé, téměř dumpingové ceny se možná chvíli udrží, ale nabídka těchto výrobců jen vzdáleně odpovídá požadavkům na úplnost, kvalitu a garanci, jaké u zboží dlouhodobé spotřeby standardně vyžadujeme.

Kdo chce kvalitní střechu s „předsezónní slevou“, má nejvyšší čas k objednávce.

Ekonomicky zajímavou volbou je plechová krytina. Důvod rostoucí obliby těchto krytin je obsažen v řadě benefitů. Ale nejde jen o nižší pořizovací cenu střechy. Zvolíte-li renomovaného výrobce, jakým je společnost SATJAM, současný lídr na českém trhu, můžete si být jisti dalšími úsporami a navíc i písemnými garancemi. Nabídku vč. kladečského plánu vám zpracují jak prodejci, tak obchodní střediska společnosti SATJAM.

Více na www.satjam.cz.

Výběr článků

Načítám