Hlavní obsah

Vytvořte si vlastní design kosmetického výrobku!

Novinky, RYOR a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ráda sledujete dění ve světě módy, kosmetických novinek, designu, jste kreativní a tvořivá? Česká kosmetická firma nabízí účast v jedinečném projektu.

Článek

Kterou ženu by nepotěšilo vidět v prodejní síti výrobek, který sama pomáhala vytvářet?   Chtěla byste se zúčastnit poslední fáze než výrobek přijde na kosmetický trh? Máte svůj oblíbený design nebo vysněné balení kosmetického přípravku? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděla kladně, pak právě Vy se můžete stát tvůrkyní designu kosmetických přípravků Ryor.

Každý návštěvník webové stránky www.mujryor.cz  může rozhodovat o finální podobě designu obalů kosmetiky Ryor a dostane prostor k vlastnímu vyjádření. Tímto netradičním způsobem chce společnost  Ryor finalizovat podobu svých výrobků přesně podle přání svých zákaznic.

Na účastníky čeká odměna. Každý hlasující získá slevu na nákup v e-shopu Ryor a každý týden proběhne losování. Výherce získá kosmetiku Ryor.

Těšíme se na vaše hlasy, reakce i připomínky

Váš Ryor

Výběr článků

Načítám