Hlavní obsah

ThinkPad Edge – notebook, který má říz

Novinky, Lenovo Technology B.V.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spolehlivost, dlouhá životnost, nejnovější technologie a především vynikající poměr ceny a výkonu. Všechny tyto vlastnosti splňuje novinka z portfolia společnosti Lenovo, která je určená pro podnikatele a malé firmy.

Článek

Nová řada ThinkPad Edge byla uvedena na začátku letošního roku a svým vzhledem a provedením boří veškeré mýty, že notebook musí být nudný. První model dostupný u nás, 13palcový ThinkPad Edge se hodí pro pracovní i soukromý život.

Jedním z majitelů této novinky je i Robert Vlach, účastník soutěže Živnostník roku 2009. Notebook u něj musí splňovat dvě klíčové vlastnosti, a to mobilitu a bezpečnost, které ThinkPad Edge svým majitelům s jistotou poskytuje. „ Používám několik desítek webových služeb, přičemž u řady z nich by mohla mít kompromitace přístupových údajů zcela vážné důsledky. Musím si být proto jist, že se připojuji ze zabezpečeného počítače“, říká. Uživatelé si mohou vybrat z několika konfigurací, ThinkPad Edge lze používat i při dlouhých cestách díky až 8hodinové výdrži baterie.

Notebook je vybavený řadou ThinkVantage technologií pro zabezpečení, včetně Active Protection System, který chrání pevný disk a data před poškozením při pádu nebo nárazu podobně jako airbag v autě. Více informací naleznete na adrese www.thinkpad.cz.

Výběr článků

Načítám