Hlavní obsah

Jaké praktické služby lze získat v ceně povinného ručení?

Novinky, DIRECT Pojišťovna, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sjednání pojištění odpovědnosti z provozu vozidla je zákonnou povinností každého řidiče v České republice. Kde se pojistit? Doporučujeme vám vybrat si pojišťovnu, která vám nabídne nejlepší služby v případě nehody. A pokud možno zdarma.

Článek

Samozřejmě že ideální je jezdit bez nehod, za což navíc u většiny pojišťoven dostanete zaslouženou slevu.

Ale při provozu skoro 4,5 miliónů aut registrovaných v ČR stačí okamžik a nehoda je na světě. Co uděláte? Zavoláte asistenční službu. Hledejte proto pojišťovnu, která nabízí kvalitní asistenční služby – kromě pomoci třeba také odtah nebo uskladnění vozidla.

Zjištěte si také způsoby, jak lze nehodu nahlásit. Ideální je stálá dostupnost přes internet nebo telefon. Není příliš praktické čekat s hlášením na otevírací dobu pobočky.

Zajímejte se také o délku vyřízení pojistné události včetně vyplacení náhrady škody poškozenému. Na cokoli v řádu více než 3 dnů raději nepřistupujte.

Pokud jsou pro vás tyto výhody zajímavé, doporučujeme vám pojistit své auto u DIRECT Pojišťovny.

Právě v těchto dnech zde dostanete k povinnému ručení slevu 500 Kč na havarijní pojištění nebo připojištění. A do 7. 3. navíc slevu 10 % při uzavření smlouvy přes internet. Spočítejte si to na www.direct.cz!

Výběr článků

Načítám