Hlavní obsah

Appetite Stop - nový pomocník při snižování váhy. Hubněte bez hladu!

Novinky, ALL IN AGENCY, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Appetite STOP je přírodní, vědecky ověřený aktivní potravinový doplněk, který navozuje pocit sytosti. Jeho složení je jedinečné. Obsahuje olej ze semen borovice korejské pod patentovaným názvem PinnoThin™.

Článek

Appetite STOP obsahuje vysoce účinnou vědecky ověřenou látku PinnoThin™, která snižuje chuť k jídlu. PinnoThin™ stimuluje uvolňování dvou hlad potlačujících hormonů zažívacího ústrojí označovaných CCK(cholecystokinin) a GLP-1(peptid-1 podobný glukagonu), kteří vyvolávají pocit sytosti, snižují potřebu jídla a ovlivňují vstřebatelnost tuků a bílkovin.

PinnoThin™ je držitelem řady mezinárodních ocenění a může se užívat každý den.

APPETITE STOP je určen dospělým osobám a dětem od 12 let, které trpí nadváhou a rádi by se zbavili nadbytečných kilogramů tím, že omezí konzumaci jídla. Výsledky vědeckých výzkumů prokázaly, že po 30 minutách od požití oleje ze semen borovice korejské chuť k jídlu klesá a po dobu asi tří hodin není pociťován hlad.

Na www.appetitestop.cz si můžete spočítat příjem a výdej kalorií na unikátním energy kalkulátoru! Appetite STOP lze zakoupit v lékárnách na území ČR.

Výběr článků

Načítám