Hlavní obsah

Mladší pleť za jediný den

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozlučte se s povadlou pletí a prvními známkami stárnutí. Vědci objevili způsob, jak zpomalit působení času a navrátit pleti její mladistvý jas.

Článek

Základem krásy každé ženy je zářivá a hladká pleť. S věkem však pokožka ztrácí pružnost a objevují se vrásky, které vznikají v důsledku mikropoškození pleti. Vědci v Avonu zkoumali proces, jakým se pleť hojí při zranění, a zjistili, že dochází ke zvýšené produkci obnovující molekuly Activinu. Po letech studií Activinu našli způsob, jakým tuto molekulu aktivovat. Technologie Activinol spočívá v podpoře produkce Activinu napomáhajícího reaktivovat proces obnovy pleti.

Activinol je klíčovou složkou Obnovujícího nočního krému Anew Reversalist pro ženy nad 35 let, u nichž se objevují první známky stárnutí. 73% žen potvrdilo, že po dvoutýdenním používání je jejich pleť výrazně obnovená a jemné vrásky redukovány až o 25%.

Chcete-li zažít obnovu pleti během jediné noci, ve výbavě vám nesmí chybět Obnovující sérum Anew Reversalist. Pleť 75% žen byla již následující den výrazně obnovena, viditelnost vrásek omezena a barevné nerovnosti zlepšeny o 100%.

Více informací na www.avoncosmetics.cz

Výběr článků

Načítám