Hlavní obsah

Staňte se královnou plesu a vyhrajte auto a luxusní dovolenou

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plesová sezona je v plném proudu. Toužíte si obléct krásné šaty, získat srdce milovaného muže a protančit s ním celou noc? Společnost Avon přichází na trh s luxusními novinkami, které podtrhnou a zvýrazní vaši krásu a díky kterým budete neodolatelná.

Článek

Podmanivého pohledu docílíte nanesením jedinečných očních stínů, jejichž nepřehlédnutelný květovaný design vytvořil finský módní dům Marimekko. Pestrou řadu stínů doplňuje i unikátní řasenka, která zvýrazní řasy až 12 x. Vaše rty budou lákat k vášnivým polibkům, použijete-li rtěnku Pro-To-Go, kterou se líčí i hollywoodská superstar Reese Witherspoonová.

Ozdobou každé ženy je kromě její vlastní krásy i originální šperk, proto Avon uvádí na trh sadu Marianna, jejíž tváří je topmodelka Daniela Peštová. Sadu tvoří náušnice a náhrdelník, které jsou postříbřeny a ručně vyrobeny z třpytivého křišťálu od Swarowského.

Třešničkou na dortu je opojná vůně Absynthe, kterou pro Avon vytvořil věhlasný módní návrhář Christian Lacroix. Tento voňavý skvost vás okouzlí tóny frézií, vzácných dřev a smyslného mošusu.

S produkty od Avonu budete nejen krásná, ale i bohatá. V nové soutěži máte šanci vyhrát vůz Mini Cooper či poukaz na 100 000 Kč na dovolenou u CK Čedok. Více informací na http://www,avonsoutez.cz/mini/

Výběr článků

Načítám