Hlavní obsah

Jak zvládnout vánoční nákupy i lednové slevy?

Novinky, Citibank Europe plc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec roku přináší hned dvojí nápor na peněženky. Po nákupu dárků, za něž Češi podle průzkumu Citibank v průměru utratí 5250 korun, přijdou na řadu stále oblíbenější povánoční slevy. Kde ale vzít na nákupy peníze, ještě než přijde lednová výplata?

Článek

Praktickým řešením je kreditní karta, která stále více nabývá na popularitě, protože umí půjčit i zadarmo. Díky tomu je ideální také pro povánoční nákupy ve slevách, jichž podle průzkumu hodlá využít plných 46 % lidí.  

Velkou výhodou kreditní karty je bezúročné období. U jednotlivých bank je různě dlouhé, Citibank Vám u Citi kreditní karty půjčí bez úroku až na 55 dnů. Můžete tak dnes zaplatit vánoční nákup, peníze z výplaty odeslat do Citibank během ledna, a nebude vás to stát ani korunu navíc. I proto, že vydání a vedení Citi kreditní karty Classic  je rovněž zdarma. 

Citi kreditní karta se Vám bude hodit i při nákupu dražšího zboží. Splácení nákupu si totiž můžete rozložit do dalších měsíců.  Chcete vědět o Citi kreditní kartě více? Navštivte stránky www,citikarta.cz nebo volejte 800 088 088.

Výběr článků

Načítám