Hlavní obsah

Atrium Radlice - atmosféra moderního designu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Architekt Jan Šesták, majitel ceny Grand Prix 2008 za interiér, navrhl další skvostné dílo na Praze 5, Atrium Radlice.

Článek

Komorní dům s 35 byty je situovaný v území širšího centra a spojuje v sobě výhody komfortního městského bydlení s možností odpočinku v okolní přírodě. Díky velkoryse proskleným plochám jsou zdařile využity všechny tři atraktivní světové strany. Dominantní jižní orientace přináší nádherný výhled na Dívčí hrady - východní hranici Prokopského údolí, boční fasády pak prostřednictvím francouzských oken poskytují vazbou na zeleň okolních svahů.

Interiér

Jedním z měřítek kvality je určitě vybavení bytů. Standardem je proto i špičková kuchyňská linka včetně spotřebičů či vestavěné šatní skříně integrující dveře do pokojů či ložnic. „Mým záměrem bylo ale poskytnout majitelům bytů něco opravdu nadstandardního, proto jsem přišel s nápadem umístit v domě vinotéku pro ukládání soukromých vín.“: dodává investor.

Interiér

Takto koncipovaných a situovaných projektů však není mnoho a tak každý nový projekt, který splňuje požadavky náročných zájemců o luxusní bydlení, vzbuzuje právem veliký zájem. Více na www,atrium-radlicka.cz

Výběr článků

Načítám