Hlavní obsah

Někde Vám hypotéku nedají, jinde naopak ano

Novinky, Credoma a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buďme realisté a přiznejme si to. Ačkoli se zdá, že vám při získání hypotéky nestojí nic v cestě, nakonec se ukáže, že pár malých překážek věc zkomplikuje, stejně jako nějaký zásadní problém. Nakonec uslyšíte „NE“ jen proto, že nesplňujete podmínky.

Článek

Každý dělá hypotéky jinak. Pro některé poskytovatele hypoték je jednoduší někdy říci prostě „ne“. Mají k tomu své důvody. „Pro společnost Credoma je „NE“ tou poslední alternativou a má pro to také své důvody. Ty vycházejí z celkového přístupu ke klientům tak, aby hypotéka vyhovovala jejich možnostem a potřebám. Ať už se jedná o poskytnutou částku, podmínky, způsob splácení, popřípadě maličkosti, které se jinde staly překážkami. Díky osobnímu přístupu se tak daří poskytovat hypotéky i těm klientům, kteří jinde nepochodili,“ říká marketingový ředitel Petr Štěpánek.

Credoma a.s., přední specialista na hypoteční financování, nabízí možnost konsolidace nevýhodných půjček a úvěrů , účelové hypotéky i hypotéky s možností neprokazování účelu . Tyto produkty jsou určeny pro klienty, fyzické i právnické osoby, kteří nechtějí nebo nemohou dokladovat výši svých příjmů popř. mají záznam v úvěrových registrech. Nemusíte tomu věřit.

Můžete se o tom přesvědčit na www,credoma.cz nebo zdarma na 800 500 900.

Výběr článků

Načítám