Hlavní obsah

Avon startuje novou éru v boji proti celulitidě s korektorem TriLaser

Novinky, AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinkou kosmetické řady Anew Clinical je přípravek proti celulitidě TriLaser, při jehož výrobě pracovníci výzkumných laboratoří Avonu vycházeli z účinné léčby celulitidy pomocí laseru.

Článek

Útočí na problémové partie břicha, hýždí i stehen a zpevňuje pokožku postiženou celulitidou už během dvou týdnů. Patentovaná technologie Liposonic3 kombinuje různé způsoby boje proti celulitidě. Účinné složky krému TriLaser podporují mikrocirkulaci v oblastech postižených celulitidou a take tvorbu kolagenu a elastinu pro lepší pružnost pokožky. K vylepšení tonusu pokožky a boji s pokročilou celulitidou napomáhá technologie inspirovaná infra-červenou terapií.

Dvanáctitýdenní klinická studie prokázala úbytek celulitidy u 89% žen, které používaly nový TriLaser Anew Clinical. Výsledky průzkumu ukázaly, že při pravidelném používání TriLaseru se zpevňuje, vyhlazuje a posiluje pokožka oblastí postižené celulitidou. Aby byl účinek co nejrychlejší, je třeba TriLaser dvakrát denně vmasírovat do problematických partií.

Korektor celulitidy Trilaser Anew Clinical

Obsah: 150 ml

Stálá cena: 649 Kč

Přípravek zakoupíte u své Avon lady / Avon gentlemana. Více informací na www.avoncosmetics.cz

Výběr článků

Načítám