Hlavní obsah

French Inspiration Show - trendy L´ORÉAL Professionnel na rok 2008

Novinky, L´OREAL Česká republika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pátek 25.ledna se Veletržní palác v Praze stal dějištěm velké kadeřnicko-módní show - French Inspiration Show, prezentující trendy L´Oréal Professionnel na rok 2008. Představily se zahraniční i české kadeřnické hvězdy.

Článek

Hlavními protagonisty večera byli proslulí francouzští a čeští kadeřníci, ztvárňující své umělecké vize na půvabných modelkách a šarmantních mužích. Jako první se představil tým Franka Provosta, majitele proslulé sítě kadeřnictví, v čele s jeho synem Fabienem Provostem. Show s názvem "Žena krásná v každém věku“ ztvárňovala atmosféru nové profesionální omlazující barvy na vlasy Color Supreme.

Pánské účesové trendy představili Christophe Adric a Bertrand Valero z akademie Franck de Roche.

:. Christophe Adric

Publikum uchvátili členové české sekce Haute Coiffure Française Jan Špilar, Petra Měchurová, Andrea Josková a Irena Vavrušková, ambasadoři L´Oréal Professionnel, kteří uvedli své pojetí nové pečující stylingové řady hairmix na sušší a nepoddajné vlasy. :. Ambasadoři L´Oreal Professionnel

Po pauze patřilo podium uměleckému maskérovi Damienovi Dufresne.

:. Damien Dufresne

Na závěr rozehrál francouzský kadeřnický mistr Jean-Marc Joubert tóny aktuální účesové kolekce L´Oréal Professionnel pro podzim-zimu 2007/8.

Výběr článků

Načítám