Hlavní obsah

Missky čeká velká televizní premiéra

Novinky, Karlovarské minerální vody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až 14. dubna odstartuje finálový večer letošního ročníku Miss České republiky, budou mít finalistky soutěže svou televizní premiéru dávno odbytou. A rovnou v prime time a v plavkách.

Článek

Bezprostředně po návratu z egyptského soustředění si totiž znovu vyrazily v plavkách. Místo na pláže však směřovaly do barrandovských ateliérů, kde natáčely spoty pro Aquilu, hlavního partnera soutěže Miss ČR. Světla filmařských reflektorů jim nahradila paprsky egyptského slunce.

Dvanáctku krasavic tentokrát čekalo prostředí důvěrně známé, námětem se stala samotná soutěž. Režie se tentokrát ujal Petr Václav, mezi jehož úspěchy se skví například dvě nominace na Českého lva za scénář a režii filmu Marian.

"Bylo to velmi zajímavé a těžké zadání. Poprvé jsme s kameramanem viděli dvanáct finalistek Miss ČR až na startu natáčení a velmi rychle jsme museli vybrat takové záběry a pozici, aby vynikla krása každé z nich," popisoval práci režisér trvale žijící ve Francii.

Výběr článků

Načítám