Hlavní obsah

KOMENTÁŘ: Týden „pražské hrdosti” – Václav Klaus ml.

Novinky, Václav Klaus ml.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak nám skončil týden agitace, mediálního nadšení a taky zastrašování lidí, co jásají málo nebo vůbec. Jsem jeden z nich.

Foto: Petr Horník, Právo

Václav Klaus mladší

Článek

Ale přitom jsem fakt liberál, jako úplně doopravdy. Mně je úplně jedno, co kdo doma v posteli dělá nebo nedělá. Řadu homosexuálů jsem zaměstnával, u spousty nakupuju nebo tak. Jsou mezi nima lidi hodní i zlí, chytří i hloupí. Jako všude.

Maličko něco jinýho – jsou političtí homosexuálové. Lidi, co z toho dělají politiku a světonázor a furt s tím ostatní otravují. Kupodivu nedělají Rijád Pride nebo Islamabád Pride, ale exhibují v zemi, kde má homosexuální menšina veškerá práva. O těch je tenhle komentář.

Co byste si pomysleli, kdybych šel se svým kamarádem JUDr. M. na pochod městem a Mišoň (to je přezdívka) by nesl transparent „líbí se mi velký kozy“. Má to vrozený, znám ho od deseti let. Je to úplně normální, pochopitelně. Mně je to v jádru jedno, líbí se mi ženy i s menším poprsím, ale jsem tolerantní a moderní, proti čtyřkám nebo pětkám nic nemám. Takže jdu Mišoně doprovodit a vyjádřit s ním solidaritu. Koneckonců si trochu myslím (zkušenost), že holky s většíma prsama jsou o něco laskavější bytosti než ty ostatní.

Už nám sice táhne na padesát a Mišoň má trochu nadváhu, ale nepůjdeme nějak v obleku nebo slušně oblečení, půjdeme jen ve slipech, na který si zavěsíme kohoutí hnát. Na hlavu barevnou paruku a jde se.

Pochopitelně okolo půjdou ještě další kámoši a budou bubnovat na bubínky. Úplně vepředu nepůjde americký velvyslanec, ale vzhledem k okolnostem švédskej, nebo nějakej africkej (nebo brazilskej?) – omlouvám se, fakt nejsem expert na velký prsa. Ten to bude spolupořádat.

Paní Mišoňová má sice krásný dekolt, ale do pochodu s náma nepůjde. Tak vezmeme nějakou prsatou štětku s sebou a na každý druhý křižovatce jí sundáme podprdu, bude se chvíli natřásat, Mišoň ji bude masírovat a já se přitrouble a tolerantně usmívat.

„Hele – támhle nám nadává z chodníku nějakej pán, ať si to necháme na doma.“ „Co je dědku, závidíš? Máš úplně plochou starou doma, ne?“ „Hehehe, tos mu řek dobře.“ „Ty voe, mě vytočil – si ho ještě nechám zjistit, se mi zdá, že ho znám z komory – takhle může vyvádět nějakej traktorista na vesnici, ale ne právník.“ „Pošli na něj nejdřív kluky z časopisu Maxim, ty už z něj udělaj úplnýho idiota veřejně, neboj.“

A hele, tady jde s námi pan poslanec hodnej. Večer navrhne zcela bezplatné zvětšování prsou, vznikl by na to fond placený ze státního rozpočtu, protože každý má právo na pořádně prsatou manželku nebo přítelkyni. Rozhodně to ale neznamená, že by se prsa musely zvětšovat povinně. To opravdu ne. Zatím.

U Florence čeká na průvod fakt hodně divnej chlápek. „Klucí, mně se taky líbí, když je má velký, ale ještě radši ji u toho pořádně mlátím, můžu jít s váma?“ „No tak já nevím, je to průvod o prsou především, tak asi proč ne.“

A tak dále.

Václav Klaus ml.

Absolvoval Přírodovědeckou fakultu UK. Přes 20 let působil na půdě gymnázia PORG jako učitel, zástupce ředitele a ředitel (15 let). Pod jeho vedením se gymnázium stalo nejúspěšnější střední školou ve výsledcích státní maturity a dalších žebříčcích a rozšířilo se o další dvě pobočky v Praze a Ostravě.

Založil Asociaci aktivních škol (sdružuje přes 100 českých škol). Je autorem mnoha odborných článků, dvou matematických učebnic a dalších knih (publicistika, školský systém).

Od roku 2014 publikuje pondělní komentáře na Novinky.cz.

Vede jeden z největších českých šachových klubů a dosud aktivně závodí na kole.

Na podzim 2017 byl zvolen poslancem za ODS, 16. března 2019 byl ze strany vyloučen. Nyní je poslancem za hnutí Trikolóra.

Více se dočtete na osobním webu autora vkml.cz

Především však, komu se tenhle komentář nelíbí, ne, opravuji, kdo nad tímhle komentářem nejásá a nesdílí ho a nelajkuje – tak je PRSOFOB!! A nemá ve slušné společnosti co dělat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám