Hlavní obsah

V Hollywoodu se prý nejhůře obléká Britney Spearsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Popová zpěvačka Britney Spearsová se dostala do čela žebříčku nejhůře oblékaných hvězd Hollywoodu, který každoročně sestavuje módní kritik známý jako Mr Blackwell. V novém pořadí, které bylo zveřejněno v úterý, charakterizoval styl Spearsové jako "Lolita za zenitem".

Článek

Blackwell vydává své seznamy špatně oblečených celebrit již 46 let a provází je kousavými charakteristikami, které si braly na mušku kdekoho od britské královny Alžběty II. po hereckou hvězdu Elizabeth Taylorovou. Loňský rok byl podle Blackwella mimořádně špatný, k čemuž Spearsová přispěla svým vývojem od "popové princezny k nejhoršímu módnímu průšvihu".

Olsenová vypadá depresivně zchátrale

Druhé místo obsadila devatenáctiletá Mary-Kate Olsenová, která se svou sestrou-dvojčetem Ashley vede úspěšné showbyznysové impérium zaměřené na mladé divačky. Přes obchodní úspěch Olsenová ve svých "hadrech jako od bezdomovkyně" vypadá "depresivně zchátrale". Třetí je pětadvacetiletá herecká hvězdička Jessica Simpsonová, které Blackwell poradil, aby "vyhodila vizážistu a rozešla se se svým krejčím".

Hvězdu úspěšného seriálu Desperate Housewives (Zoufalé hospodyně) Evu Longoriovou zařadil Blackwell na čtvrté místo a pokáral za "křiklavý vkus". Jen o stupínek níž skončila popová zpěvačka Mariah Careyová známá hlubokými výstřihy a minisukněmi. "Všichni tleskají tvému hudebnímu návratu, ale pro smilování, nech nás, abychom si tvé tělo jen představovali," komentoval její styl oblékání Blackwell.

Do první desítky módních tragédií zařadil i hotelovou dědičku Paris Hiltonovou, bývalou modelku Annu Nicole Smithovou, herečku Lindsay Lohanovou, kolumbijskou zpěvačku Shakiru a herečku Renée Zellwegerovou.

Top 10 nejhůže oblékaných celebrit Hollywoodu 2005
1. Britney Spears
2. Mary-Kate Olsen
3. Jessica Simpson
4. Eva Longoria
5. Mariah Carey
6. Paris Hilton
7. Anna Nicole Smith
8. Shakira
9. Lindsay Lohan
10. Renee Zellweger

Jeho uznání naopak došly herečky Reese Witherspoonová, Nicole Kidmanová, Scarlett Johanssonová a Natalie Portmanová, modelka Kate Mossová a zpěvačka Dionne Warwicková, které se prý vyznačují "nenucenou krásou a pozoruhodným stylem".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám