Hlavní obsah

MÓDA: Verešová se oblékla do Valentina

– BRATISLAVA

Slovenská modelka Andrea Verešová se v pondělí zúčastnila slavnostního otevření exkluzivního módního domu Alizé v Bratislavě, který nabízí kolekce vyhlášených značek. Mezi nimi se objevují zvučná jména Valentino, Jean Paul Gaultier, Givenchy či Chloé.

Foto: Markéta Kupková

Na akci se střetne přes 200 historických vojáků. Publikum okouzlí hudební skupina Čechomor a zpěváci Pavel Dobeš, Vlasta Redl a Kristína.

Článek

Nápad obléci Andreu Verešovou do modelu od Valentina byl příznačný. Žádaná modelka byla totiž v minulosti tváří právě této módní značky. V šatech, které včera předvedla, se cítila příjemně.

"Jsou to šaty jednoduché, ale zároveň rafinované. Moc toho neodhalují, ale přitom tělo obepínají. Jsou krásné bílé barvy nevinnosti a celé z korálek," popsala róbu Verešová.

Liboval si i Vašut

Slavnostní večer moderoval herec Marek Vašut, který si pro tuto příležitost na sebe vzal oblek rovněž od Valentina. Ačkoliv se o módu nezajímá, kvalitní oblek ocenil. I když zrovna bílá nepatří k jeho oblíbeným barvám, cítil se včera příjemně.

"Oblek mi byl přidělen, protože bílá patří mezi typické barvy Valentina. Cítil jsem se v něm velice dobře. Je to špičkový oblek," poznamenal a zároveň přiblížil svůj soukromý vkus. "Upřednostňuji módu pohodlnou až ležérní a mé tři oblíbené barvy jsou černá, šedá a všechny odstíny hnědé," prozradil Vašut.

Čtyřiačtyřicetiletý herec patří mezi ty Čechy, kteří na Slovensku mluví zpravidla slovensky. "Mě baví jazyky a slovenština mi je nejbližší. Rád mluvím slovensky, i když se pak pokaždé omlouvám za chyby; ale snažím se," řekl.

TIP NOVINEK:
Nepřehlédněte snímky ze slavnostního otevření ve fotogalerii.

Reklama

Související články

Verešová promarnila Gaultierovu nabídku

Slovenská modelka žijící v Praze Andrea Verešová si původně myslela, že se neobjeví na módní přehlídce francouzského návrháře Jeana Paula Gaultiera. Nikdo...

Výběr článků

Načítám