Hlavní obsah

Pražský týden módy vyvrcholil slavnostním finále

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Slavnostním večerem Rendez-vous v pražském Mánesu vyvrcholil sedmý ročník mezinárodního festivalu módy Prague Fashion Week (PFW). Nejvyšší titul v české módní branží Výtvarník sezóny získala návrhářka Iška Fišárková za svou nejnovější kolekci oblečení pro muže. Z mladých talentů u Akademie módy zvítězil Ondřej Adámek z VŠVU Bratislava, který získal Talent sezóny.

Článek

Návrhářka Iška Fišárková  se na letošním Prague Fashion Week prezentovala suverénní pánskou jízdou: její nejnovější kolekce skvěle padnoucích obleků a košil ozvláštněných důmyslnými detaily je určena pro všechny mužské typy - na své si přijde romantik, elegán i bohém. 

Návrhářka se zaměřuje na náročného zákazníka s vysokými požadavky na osobitost návrhu, kvalitu materiálu a zpracování. Navrhuje oděvy pro muže i ženy, kteří vědí, že oblečení je pokračováním jejich vnitřního prostoru, za který se nestydí.

Prestižní titul Výtvarník sezóny udělila návrhářce Akademie módy v čele s ředitelkou PFW Evou Valovou a Iška Fišárková ho ve své kariéře získala už potřetí.

Student bratislavské VŠVU Ondřej Adámek se na letošním PFW představil sexy modely s geometrickými prostřihy, které skrývaly a zároveň odhalovaly ženská těla.

Závěrečnou podívanou týdne módy v Praze si nenechaly ujít například Česká Miss Kateřina Smejkalová či herečka Anna Geislerová.

Reklama

Související témata:

Související články

V Praze začal týden módy

Nedělním slavnostním večerem v rezidenci pražského primátora byl zahájen už 7. ročník módního klání Prague Fashion Week. Pražský Mánes se tak až do 14....

Výběr článků

Načítám