Hlavní obsah

Zuzana Štěpanovská na Miss Earth vyhrála dílčí soutěž

– MANILA

České vicemiss Zuzaně Štěpanovské se na Miss Earth daří. O víkendu zvítězila v jedné z dílčích soutěží. Starosta města Taguig ji spolu s městskou radou zvolil nejkrásnější dívkou mezi všemi soutěžícími v Taguigu.

Článek

Na Miss Earth, která se koná ve filipínské Manile, se sjelo osmdesát dívek z celého světa. Při dílčí soutěži, kterou česká reprezentantka vyhrála, se rozdělily na tři skupiny. Každá se vydala do různých měst na soutěžní přehlídky.

Po promenádě v plavkách a večerních šatech starostové jednotlivých měst a porota, složená ze členů městské rady a vážených občanů, vyhlásili svou královnu krásy. Česká vicemiss Zuzana Štěpanovská ve své skupině zabodovala v plavkách i ve večerní róbě od Heleny Mertlové, porotu doslova oslnila. Vítězství pak měla v kapse.

"Mám velkou radost z každého úspěchu. Dostala jsem trofej a krásnou šerpu, budu mít památku. Nevím, jestli se mi podaří uspět i ve finále, ale už teď jsem ráda, že jsem něco dokázala," popsala své pocity Zuzka přímo z Filipín.

Finále Miss Earth se uskuteční již v neděli 23. října.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: kandidátky na Miss Earth v plavkách

Dívky, které se letos účastní soutěže krásy Miss Earth, se ve středu představily ve filipínské Manile, kde se klání koná. Vítězka má šířit povědomí o ochraně...

Výběr článků

Načítám