Hlavní obsah

Ztracený pes se sám nahlásil na policii. Když mu nepomohli, odešel

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německý ovčák Chico pobavil před dvěma týdny svým nočním výletem policisty i majitele ve městě Odessa v americkém Texasu. Uprostřed noci se totiž vydal z domu a dorazil až na policejní stanici, kam se s nadsázkou řečeno „přišel nahlásit”.

Foto: Odessa Police Department

Německý ovčák překvapil policisty.

Článek

Chico se vydal na procházku okolo třetí hodiny ranní a dorazil až na policejní stanici. Tam překvapil policisty, kteří nejprve nebyli schopni poznat, komu pes patří, protože neměl známku s adresou.

Poté, co si s kamarádským psem pohráli a vyfotili se, rozhodli, že prozkoumají informace z čipu, který ovčák má. Než však stačili cokoliv zjistit, Chico si usmyslel, že se na cestu domů vydá bez pomoci lidí.

Nic netušící majitel později na sociálních sítích viděl fotky Chica na policejní stanici a došlo mu, co se stalo. Informoval tak policisty, že jeho pes v pořádku dorazil domů. „Dostalo se mu tady velké pozornosti a lásky. Pak se ale rozhodl, že se obejde bez pomoci a odešel stejně rychle, jako přišel,” uvedlo policejní oddělení a vyjádřilo radost, že je Chico v pořádku doma.

Na asistenčního psa bylo štěně příliš hravé, bude hledat výbušniny

Koktejl

Policisté rovněž vtipkovali, že se Chico na policejní stanici možná přišel ucházet o práci policejního psa. Tu sice nejspíš nedostane, na stanici je však vždycky vítán, jak úsměvný příběh policie uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám