Hlavní obsah

Zpěvačka Samantha Foxová havarovala

STOCKHOLM

Bývalá britská modelka a zpěvačka Samantha Foxová měla velké štěstí při autonehodě, z níž vyvázla jen s lehčím zraněním. Havárie, která se udála ve Švédsku, byla přitom vyhodnocena jako těžká.

Foto: Galerie CREARS
Článek

Foxová, která v minulosti na sebe poutala pozornost především díky bujnému poprsí, ve Švédsku pobývala kvůli práci na připravovaném albu. Zrovna byla na cestě džípem ze Stockholmu na letiště Arlanda. Ve voze kromě zpěvačky seděla její přítelkyně Myra Strattonová, tanečnice, auto řídil šofér.

Na namrzlé vozovce džíp dostal smyk, převrátil se na střechu a osádku uvěznil uvnitř. "Mám štěstí, že jsem naživu," svěřila se Foxová, která se kromě svých tělesných proporcí v osmdesátých letech proslavila především hitem Touch me (I Want Your Body).

"Auto se úplně vymklo kontrole, udělalo na silnici pár přemetů a my lítali uvnitř jako hadrové panenky. Pak jsme zůstali uvěznění vevnitř. Cítila jsem benzín a trnula hrůzou, že to bouchne,"popsala dramatický zážitek Foxová, která letos oslaví devětatřicáté narozeniny.

Z auta ji nakonec vyprostili hasiči. Foxová byla ošetřena v nemocnici, krátce poté byla propuštěna domů. Do Británie se vrátila v neděli.

Reklama

Výběr článků

Načítám