Hlavní obsah

Zloději ukradli zapuštěný bazén

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Ačkoliv si norská rodina myslela, že svou chatu dostatečně zabezpečila proti nezvaným návštěvníkům, mýlila se. Když se Nicolaysenovi na chatu o víkendu vrátili, zjistili, že byli vykradeni. Zloději, kteří se ani nenamáhali vniknout dovnitř domu, jim přímo ze zahrady ukradli bazén.

Foto: Resort Dolní Morava
Článek

Nicolaysenovi nechali bazén do země zapustit již přibližně před dvaceti lety. O uplynulém víkendu je však čekalo překvapení. Místo něho se v zemi skvěla obrovská díra, kterou zloději při krádeži vykopali. Museli se zřejmě museli docela nadřít, neboť průměr bazénu činil pět metrů.

"Řekli jsme si, že to není možné. Nemohli jsme uvěřit, že se to stalo. Nikdo přeci nemůže ukrást bazén," vypověděl člen rodiny.

Zlodějům se lup vydařil i přesto, že bazén nebyl jen položen na zemi. Byl zapuštěn, měl ocelový lem, plastové dno, byl v něm vybudován filtrovací systém a byl napojen na četná potrubí. Veškerá zařízení, která k bazénu patřila, si lupiči odnesli také.

"Musela to být pořádná práce rozebrat něco takového, muselo to zabrat plno času," uvedla Brit Nicolaysenová. Místní policie, která se krádeží zabývá, oznámila, že dosud o podobném případu neslyšela. Domnívá se, že bazén zloděj ukradl k soukromému využití.

Reklama

Související témata:

Související články

Policisté se nechali okrást i o boty

Šestačtyřicet brazilských policistů v těchto dnech prožívá velké ponížení. Nedokázali totiž sami sebe ochránit před místními lupiči, kteří jim kromě cenných...

Výběr článků

Načítám