Hlavní obsah

Zloději při okradení cyklisty dojeli na vlastní hloupost

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatickou stopáž zveřejnil na internetu cyklista Malcolm Fox. Jeho GoPro kamera umístěná na přilbě zachytila, jak ho v Jihoafrické republice okradli ozbrojení zloději. Kameru mu nechali, což se pro ně ukázalo osudným, protože policie je na základně záběrů identifikovala a zatkla.

BEZ KOMENTÁŘE: Nicnetušící zloděj kola se v celé své kráse ukázal na kameru

 
Článek

Video ukazuje, jak Foxe zastavil muž se zbraní v ruce a nařídil mu odevzdat své věci. Na místě se poté objevili ještě dva jeho kumpáni.

„Vím, že to je klišé, ale v tu chvíli jsem se bál, jestli nebudu dalším číslem ve statistice, jestli nebudou moji dva chlapci vyrůstat bez otce,“ řekl Fox jihoafrickému listu Cape Times o přepadení, ke kterému došlo poblíž města Somerset West.

Zloději ho obrali o kolo a peněženku, malou kameru ale ignorovali. Fox si myslí, že nevěděli, co to je. Nahrávku pak odevzdal policii, ta pak neměla problém s identifikací. Všichni pachatelé byli zatčeni a policie vrátila Foxovi jeho věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám