Hlavní obsah

Zloděje překvapila kamera v autě. Zvěčnila jeho překvapení

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ze zloděje ve městě Beaverton v americkém Oregonu se nechtěně stala celebrita. Když zjistil, že ho natáčí kamera instalovaná ve voze, který se pokoušel vykrást, neubránil se mladík zděšení a překvapení. Jeho výraz teď koluje po internetu, kde se jím baví tisíce lidí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ženě v Beavertonu se mladík společně s několika dalšími kumpány pokusil vykrást auto minulý týden v noci ze čtvrtka na pátek. Zpočátku šlo všechno jako na drátkách, pak ale zloděje vyděsilo světlo.

„Kamera začne natáčet nejprve deset vteřin potmě. Pak rozsvítí světla,“ vysvětlovala majitelka auta, která si přála zůstat v anonymitě. Z auta si zloděj nic neodnesl, podle ženy však neslo známky vloupání.

Místní policie po zlodějích dosud pátrá. Přihlásilo jí několik dalších majitelů aut, která byla vykradena. Mladého zloděje čeká trest, teď si však vysloužil hlavně posměch. „Pouštěla jsem si to pořád dokola, protože mi ten výraz přišel opravdu legrační,“ uvedla majitelka auta.

Reklama

Výběr článků

Načítám