Hlavní obsah

Zlodějce to klapalo jen pár dní. Ukradené zuby dostala majitelka zpět

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí policisté z okresu Jennings ve státě Indiana vyšetřovali netradiční krádež. Tentokrát se nejednalo o ztracené auto, kolo či peněženku. Muži zákona pátrali po odcizené zubní protéze a světe, div se, byli úspěšní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Mohlo by se zdát, že krást zuby postrádá smysl, opak je však pravdou. Nové protézy rozhodně nejsou nejlevnější – jejich cena se pohybuje ve Spojených státech v řádu tisíců dolarů.

Takovou částku za nové zuby nechtěla platit jistá Joann Childersová, a tak se rozhodla, že „klapačky“ zkrátka ukradne. S novým chrupem se dokonce v pondělí dostavila na návštěvu u své probační úřednice, k níž musí pravidelně docházet. Ta si netradičního vzhledu Childersové všimla a vzhledem k dříve nahlášené krádeži začala být situace krajně podezřelá.

Při pozdější návštěvě u Childersové si policisté v jejím domě letmo všimli zubní protézy, na které dokonce bylo uvedeno jméno oběti. Nešťastná žena se tak opět mohla těšit ze širokého úsměvu, zatímco Childersová čelí obvinění z krádeže.

Reklama

Výběr článků

Načítám