Hlavní obsah

Zloděj z auta ukradl kameru, ta natočila i jeho zběsilý úprk

Novinky, Markéta Klánská
Moskva

Proti vykradačům aut se jen velmi těžko bojuje. Pečlivě obhlížejí terén, a poté bleskově jednají, stejně jako to minulou sobotu za bílého dne udělal i zloděj v Moskvě. Při činu ho ale zachytila kamera v jednom z aut, kterou se pokusil ukrást. Záznam teď koluje po internetu.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj ukradl z auta zapnutou kameru

 
Článek

Na záznamu kamery, která byla umístěná na palubní desce Dacie Sandero, je vidět, jak zloděj nejprve obhlížel terén, než se nakonec kolem třetí hodiny odpoledne rozhodl jednat. Když vykradl jedno z aut před panelovým domem v Říjnové ulici v Moskvě, přiběhl k vozu s kamerou, rozbil okno a začal opět krást.

Jako první sbalil kameru, v tu chvíli ho ale vyrušil majitel vozu. Zloděj se tedy dal na zběsilý útěk s pronásledovatelem v patách, až nakonec cestou kameru i s dalšími věcmi upustil.

Kamera byla po celou tu dobu stále zapnutá a majitel vykradeného vozu špatně datovaný záznam ve středu 20. června zveřejnil na internetu. Obličej zločince se dokonce objevil i v ruských médiích. S takovou nechtěnou popularitou bude ruce zákona zřejmě unikat jen velmi těžko.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám