Hlavní obsah

Zloděj vběhl s ukradeným mobilem přímo do jámy lvové

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šen-čen

Když už se někdo rozhodne, že něco ukradne, měl by si asi předem promyslet plán útěku. Obzvlášť, pokud je ve městě, které moc nezná. Jinak by taky mohl dopadnout jako zloděj, který v čínském Šen-čenu ukradl na ulici ženě mobil a omylem s ním vběhl přímo na policejní stanici, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj vběhl s ukradeným mobilem omylem přímo na policejní staniciVideo: Reuters

 
Článek

Nevydařenou loupež, ke které došlo koncem března, natočily bezpečnostní kamery. Na záběrech je vidět, jak mladá žena stojí na chodníku a kouká do telefonu. V tom k ní přiběhne muž, mobil jí vytrhne a začne s ním utíkat.

Číňanka se okamžitě pustila za ním. Přitom sice spadla na zem, ale hned se zvedla a v pronásledování pokračovala. Zloděj tak utíkal rovnou za nosem. A aniž by to tušil, zaběhl do areálu místní policejní služebny.

„Když vběhl dovnitř, vypadal zmateně. Kriminálníci bývají většinou mazaní, ale tenhle běžel po krádeži rovnou na policii. Evidentně neznal cestu,“ popsal přítomný policista.

Okradená žena tak svůj telefon dostala ihned zpět. Jak se později ukázalo, osmatřicetiletý pachatel přijel do města teprve nedávno a nemá tam trvalý pobyt ani práci.

Reklama

Výběr článků

Načítám