Hlavní obsah

Zloděj chtěl ukrást kolo. Vybral si ale nejhorší možné místo

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gladstone

O tom, že pod svícnem nemusí být vždy největší tma, se přesvědčil šestadvacetiletý Adam Valle z amerického města Gladstone ve státě Oregon. Rozhodl se totiž ukrást jízdní kolo zaparkované přímo před policejní stanicí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj chtěl ukrást kolo, vybral si ale opravdu nevhodné místoVideo: Gladstone Police Department, AP

 
Článek

Těžko říct, co Valle očekával, když se vybaven velkými štípačkami blížil k jízdnímu kolu zaparkovanému přímo před dveřmi místní policejní stanice. Z ní pochopitelně během okamžiku vyšel policista, který právě sledoval bezpečnostní kameru nainstalovanou před vchodem do budovy.

Kupodivu překvapený zloděj se právě snažil přestřihnout zámek na kole, když jej strážník pod pohrůžkou zbraní zpacifikoval. Po příchodu policistky pak muž přišel i o svoje maskování a s pouty na rukou putoval za mříže.

„Když jsme se ho ptali, proč se snažil ukrást kolo přímo před stanicí, odmítl vypovídat,“ řekl podle agentury AP seržant Carl Bell z gladstonské policie a dodal, že Valle se dostal do křížku se zákonem už v listopadu, kdy byl obviněn rovněž z krádeží kol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám