Hlavní obsah

Získejte k objednávce kalašnikov zdarma, láká zákazníky autobazar

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

Se skutečně akční nabídkou pro zákazníky přišel prodejce ojetých nákladních aut na Floridě. Těm, kdo si v ekonomicky těžké době u něj koupí vůz, přidá zdarma samopal AK-47. Informovala o tom v úterý stanice CNN.

Foto: Profimedia.cz

Na speciální nabídku upozorňují i internetové stránky Nations Trucks.

Článek

Podle hlavního manažera se prodej za týden trvání zvláštní nabídky zdvojnásobil a firma Nations Trucks v Sanfordu musela dokonce zavést pořadník.

„AK-47 zdarma,“ hlásá plakát s ilustrací nejprodávanější útočné pušky všech dob ve výloze prodejny. Podle manažera Nicka Ginetty ale firma raději kalašnikovy sama nerozdává. Zákazník dostane kupón v hodnotě 400 dolarů (přes 7200 korun), určený k nákupu v místním obchodě se zbraněmi.

„Nemyslím, že by to bylo nemístné. Je to jen podpora prodeje,“ uvedl Ginetta s upozorněním, že zákazníci si nemusejí nutně pušku pořídit a u těch, kteří tak chtějí učinit, se nejprve zjistí, zda nemají zakázáno vlastnit zbraň.

Zvláštní nabídka Nations Trucks má skončit v poslední listopadový den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám