Hlavní obsah

Zírání do mobilu se muži nevyplatilo

Novinky, vps

Známe to všichni. Lidé chodí po ulicích, zírají při tom na displeje svých mobilních telefonů a nevnímají své okolí. Hrozí to srážkou s někým jiným, ale může to být i mnohem horší. Přesvědčil se o tom Američan Tim Malone, který kvůli mobilu přehlédl více než metrového hada a šlápl na něj. Had si to nenechal líbit a uštkl ho.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž nedával pozor a šlápl na hada

 
Článek

Bezpečnostní kamera v oklahomském městě Chickasha zachytila, jak šel Malone po ulici se zrakem upřeným na svůj mobil. Jakmile ho had uštkl, zpanikařil a začal kopat nohama.

K jeho štěstí se ale jednalo o užovku býčí, která není jedovatá, takže to odnesl jen menším šokem. Poté pomohl hada odnést a vypustit na pro něj vhodnějším místě. Malone pak pro stanici KOCO dodal, že si myslí, že se had do města dostal, když unikal před záplavami, které v poslední době trápí Oklahomu.

Kampaň drasticky upozorňuje na nebezpečí sledování mobilu při chůzi ve městěVideo: Police de Lausanne

Na problém neustálého zírání na mobilní telefony nedávno poměrně ostrým způsobem upozornila policie ze švýcarského Lausanne. V krátkém spotu divákům představila mladíka Jonase, který sice nemá žádné magické schopnosti, ale předvede dokonalé zmizení. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám