Hlavní obsah

Ženy neměly na večeři pro děti, tak kradly. Přivolaný policista jídlo zaplatil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strážník Matt Lima, přivolaný v prosinci k zatčení žen přistižených při krádeži ve státě Massachusetts, zlodějky překvapil. Místo aby je zatkl, koupil jim poukazy, aby mohly svým rodinám nakoupit dost jídla na vánoční svátky.

Foto: Somerset Police Department

Policista Matt Lima

Článek

Limu zavolali z obchodu s potravinami v Somersetu, protože tam dvě ženy nenamarkovaly na pokladně celý svůj nákup. Limovi ženy řekly, že prožívají obtížné období a nejsou schopné zaplatit za vše, co potřebují k vánoční večeři, kterou chtějí dětem dopřát.

Lima se rozhodl je neobvinit a místo toho jim koupil z vlastních peněz dárkové poukazy za 250 dolarů (5300 korun). Do obchodu, kde kradly, sice dostaly zákaz vstupu, ale poukazy mohly uplatnit v jiné prodejně téhož řetězce.

Policista pohotově zachránil dítě před útokem žraloka

Koktejl

„S těmi ženami byly i děti, které mi připomenuly mé vlastní; chtěl jsem pomoci. Jsou to zjevně chudé rodiny a neumím si přestavit, že bych šel nakoupit jídlo a musel si vybrat jenom tolik, nač mám dost peněz, a přitom se snažit připravit vánoční večeři,“ řekl Lima místní televizní stanici.

Reklama

Výběr článků

Načítám