Hlavní obsah

Ženu zachránili z potápějícího se auta doslova v poslední sekundě

Novinky, Vojtěch Pospíšil
Portland

Záchrana jako z hollywoodského filmu. Tak může mluvit o své nehodě 84letá Ursula Nixonová z amerického Portlandu. Při jízdě po pobřežní silnici ztratila žena kontrolu nad řízením, vyjela mimo cestu a zastavila se až ve vodě. Přihlížející neváhali a vydali se okamžitě na pomoc. Řidičku se jim podařilo vytáhnout z auta doslova sekundu před potopením.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu na poslední chvíli zachránili z potápějícího se autaVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Policie podle deníku Portland Press Herald zatím nezjistila důvod, kvůli kterému řidička minulý týden nabourala. Než žena skončila s autem ve vodě, prorazila dva ploty a zábradlí. Zhruba 30 lidí se okamžitě seběhlo k vodě a pět z nich se vydalo Ursule na pomoc.

„U auta nás bylo několik. Nevěděli jsme, jak ji dostat ven. Jedné malé ženě se nakonec podařilo protáhnout se dovnitř oknem. Chytila řidičku a začala ji tahat ven. Bylo to na poslední chvíli,“ řekl deníku Michael Wells, jeden z amatérských záchranářů.

Poblíž nehody měli cvičení hasiči, a dostavili se tak na místo během 30 sekund. Záchrana od svědků nehody ale byla rychlá, takže hasiči už jenom pomohli s vytažením ženy z vody. Zachráněnou řidičku převezla sanitka do nemocnice, kde jí lékaři diagnostikovali pouze lehká zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám