Hlavní obsah

Ženu dvakrát po sobě přejelo její vlastní auto

Novinky, Dagmar Plecháčová
Melbourne

Záchranáři z Austrálie popsali případ ženy, kterou dvakrát za sebou přejelo její vlastní auto poté, co z něj vypadla, jako neuvěřitelné štěstí. Sedmatřicetiletá žena z Melbourne, jejíž jméno lékaři nesdělili, ve spěchu zapomněla zatáhnout ruční brzdu a pohroma byla na světě. I přes poměrně vážná zranění je její stav stabilní.

Foto: Profimedia.cz

Australanka ve spěchu zapomněla zatáhnout ruční brzdu, její vlastní auto jí dvakrát po sobě přejelo.

Článek

Řidička podle výpovědi minulý týden hodně spěchala a nezatáhla ruční brzdu. Když vystoupila, auto se rozjelo a srazilo ji k zemi, jelikož silnice byla z kopce. V tom ji její vlastní automobil přejel poprvé, a to přes břicho a nohy, uvedl britský list Melbourne Age. Žena utrpěla zranění a nemohla se zvednout ze země. Automobil se však odrazil od protějšího plotu, valil se na ní zpátky a přejel ji podruhé.

Zasahující záchranář Craig Brooks uvedl, že žena měla neuvěřitelné štěstí i přes všechen ten nešťastný sled událostí a dodal, že její zranění jsou možná vážná, ale mohla být ještě daleko horší. Řidička je nyní na jednotce intenzivní péče a lékaři popsali její stav jako stabilní.

Reklama

Výběr článků

Načítám