Hlavní obsah

Ženám, které se nebojí svléknout, nabízí úřad práce v Londýně místo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Na pracovním úřadě v Londýně se v současnosti dají nelézt všemožné nabídky. Teď se například hledá "polonahá" moderátorka či "polonahý" moderátor pro pornografický televizní kanál. V popisu práce je uvedeno, že toto zaměstnání by sice "mohlo některým osobám připadat zahanbující", ale plat je 220 liber (6 600 Kč) za směnu.

Článek

Podle listu Daily Telegraph bude úspěšný žadatel pracovat tři dny v týdnu od devíti večer do pěti do rána. Zaměstnavatel mu ale nebude platit příspěvky na penzijní pojištění.

Webové stránky pracovní agentury Jobcentre Plus toto zaměstnání charakterizují slovy: "Moderátor/moderátorka televizního kanálu pro dospělé - povinnosti zahrnují explicitní sexuální dialog, který by některým zájemcům mohl připadat zahanbující. Od úspěšného zájemce se bude vyžadovat, aby pracoval polonahý. Musí mít dobré komunikační schopnosti, protože bude v přímém přenosu odpovídat na otázky veřejnosti."

Mluvčí společnosti Revolver Models, která inzerát uveřejnila, dodává: "Na tuto práci hledáme muže, nebo ženu."

Na dotazy novinářů, zda úřad práce smí zveřejňovat i takové nabídky, odpověděla jeho mluvčí slovy: "Jobcentre Plus má ze zákona povinnost seznamovat veřejnost se všemi legálními pracovními místy."

Reklama

Výběr článků

Načítám