Hlavní obsah

Žena přežila pohřbení zaživa

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzný případ s dobrým koncem se odehrál v severozápadní čínské provincii Šen-si, kde podle všeho syn zaživa pohřbil svou nemohoucí 79letou matku do opuštěné hrobky. Ta však měla tuhý kořínek a zázračně přežila třídenní děsivé stísněné vězení bez vody a jídla.

Foto: Profimedia.cz

Žena přežila tři dny v hrobce. Ilustrační foto

Článek

Místní policie informovala o tom, že žena, kterou jmenovala jen jako paní Wangovou, byla zachráněna poté, co snacha v úterý nahlásila její zmizení. Následně byl zatčen její 58letý syn Ma, který nyní podle policie čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Snacha policii nahlásila, že se stará žena nevrátila domů poté, co ji Ma odvezl na vozíku z domu 2. května kolem osmé večer. Policie si okamžitě předvolala muže na podání vysvětlení, a ten se nakonec přiznal, že se pokusil svou matku pohřbít do opuštěné hrobky. Policisté na místo okamžitě vyrazili a krátce poté, co začali hrobku odkrývat, zaslechli volání o pomoc. Paralyzovaná žena nakonec skoro třídenní trýznivý zážitek přežila.

Manželka svému muži nevěřila

Podle čínských médií se měl muž vrátit domů další den za rozbřesku s prázdným invalidním vozíkem poté, co svou matku živou pohřbil. Když se ho manželka zeptala, kde je jeho matka, odvětil, že najal řidiče a poslal matku navštívit příbuzné. Ženě se však tento příběh nezdál, a když se své tchyni, která nemůže chodit, nedovolala, nakonec ji na policii ohlásila jako pohřešovanou osobu.

Motiv děsivého činu muže v tuto chvíli není znám. Zdravotní stav penzistky je stabilní a je o ni postaráno v místní nemocnici. Vyšetřování celého případu však zatím ještě není u konce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám