Hlavní obsah

Žena porodila dvanácté dítě. A podvanácté je to stejné pohlaví

Novinky, jky
Rockford

Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš, říká se. No, dvakrát možná ne, ale dvanáctkrát ano. Aspoň tedy pokud mluvíme o Kateri Schwandtové a jejím manželovi Jayovi. Společně mají už 12 potomků a ani jeden z nich není ženského pohlaví. Nejnovějším přírůstkem do rodiny je malý Tucker.

Manželé mají dvanáct dětí, samé syny

 
Článek

Michiganská rodina má už 14 členů - rodiče a jejich 12 ratolestí. A ačkoliv i tentokrát říkali svým přátelům a rodině, ať „smýšlejí růžově”, ani tentokrát se nezadařilo a mají opět chlapce. Nešťastní z toho nejsou a jsou vděční za dalšího zdravého potomka.

Tucker Ray Schwandt se narodil 4. srpna a jeho příchod na svět vyhlíželo hned 11 starších bratrů.

„Nikdy jsem si nepředstavoval, že tu budu sedět se svým dvanáctným dítětem,” uvedl Jay a manželka Kateri kontrovala: „Nevěděli jsme, zda to bude chlapec či dívka - zjišťovat jsme si to nenechali, aby to bylo překvapení. Ale vždy to je kluk.”

A zde přemýšlí nad dalšími dětmi? Jay říká, že nemá nic proti tomu mít další. Je to podle něj záležitost víry a jeho manželka je oddaná katolička. Jay dodává, že pokud budou požehnáni třináctým potomkem, věří, že by už konečně mohli mít holčičku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám