Hlavní obsah

Žena parkovala jako v grotesce, nabourala a ujela. Spravedlnosti neunikla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milpitas

Parkování jako z grotesky předvedla neznámá žena z Kalifornie. Z jednoduchého vycouvání z parkovacího místa se totiž stala nepřekonatelná překážka. Žena si evidentně spletla rychlosti a místo couvání se rozjela dopředu, nabourala vedle stojící vůz a o obrubník si poničila i ten svůj. Poté odjela, ale policie ji ve spolupráci s pojišťovnou na základě natočeného videa dohledala.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena parkovala jako šílená, nabourala a ujela

 
Článek

Incident se odehrál v nákupním centru Milpitas Square, kde byla podle svědků odhadem 25letá žena nakupovat. Odjezd z parkoviště vypadal jako jednoduchá záležitost, z jedné strany totiž bylo volné místo, a tak měla dost prostoru. Problémy však nastaly už na začátku.

Místo vycouvání popojela žena se svým BMW dopředu, kde se zastavila o obrubník. Takto stála asi 20 sekund, než začala couvat. Zapomněla ale srovnat kola a nabourala vedle stojící automobil. Poté se prudce rozjela dopředu a zároveň doleva a najela na obrubník, o který si odřela nárazník.

Místo jednoduchého vycouvání se tak z parkovacího prostoru dostala komplikovanou otočkou. Není jasné, zda to byl její úmysl už od začátku, nebo zda to pouze vyplynulo ze situace. Jisté je, že ujetí z místa nehody se jí nevyplatilo. Autor nahrávky totiž počkal na majitele nabouraného vozu a video mu poskytl. Ten pak předal údaje policii, která ženu našla a obvinila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám