Hlavní obsah

Žena omylem pořídila unikátní záběr nehody, SUV letělo vzduchem

Novinky, Markéta Klánská
Chippewa Falls

Když se mladá Američanka o víkendu snažila z mostu pořídit snímek velké praskliny na dálnici ve Wisconsinu, netušila, co se jí podaří natočit. Na náhodně pořízených záběrech z mobilního telefonu je vidět, jak díra vynesla do vzduchu jedoucí SUV.

BEZ KOMENTÁŘE: SUV najelo na dálnici na nerovnost a letělo několik metrů vzduchem

 
Článek

Theresa Reichová zastavila na přejezdu nad dálnicí, aby si vyfotila prasklinu v asfaltu, kterou způsobila vlna vedra postupující v těchto dnech Spojenými státy. Reichová ale nevěděla, že má zrovna na mobilu zapnutý režim videa. Naprosto nechtěně tak pořídila jedinečný záznam nehody, která se v tu chvíli na dálnici stala.

SUV najelo na poškozenou část silnice a najednou se ocitlo ve vzduchu. Letělo několik metrů, než dopadlo do protisměru a skončilo v poli.

„S něčím podobným se v běžném životě obvykle nesetkáte,“ uvedla pro regionální televizi WQOW Reichová, která okamžitě po incidentu volala tísňovou linku.

Podle mluvčího kanceláře šerifa v okrese Chippewa byli v havarovaném voze dva lidé. Oba vyvázli živí a byli převezeni do nemocnice "pouze" s bolestí krku a zad.

Odpovědný úřad vyslal v neděli pracovníky, aby prasklinu na silnici opravili. V pondělí ale daný úsek opět komplikoval dopravu, proto musel být na zbytek dne uzavřen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám